Temptech Prestige – Viinikaappisarja ekslusiivisesti Power

Prestige-sarja on suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä Temptech ja kodinkoneketju Power kanssa, ja on myynnissä yksinoikeudella Power-myymälöissä. Viinikaapeissa toteutuu moderni muotoilu mustalla lasiovella, mustalla kahvalla, tukevilla puuhyllyillä ja varusteluun kuuluu sisätilan LED-valaistus, kosketuspaneeli ja näyttö.

Säädettävät lämpötila-alueet

Viinikaapeissa on säädettävät lämpötila-alueet optimaalisen säilytyslämpötilan ylläpitoon niin kuohu-, valko- kuin punaviineille. Lämpötilaa hallitaan helposti oven takana olevan kosketuspaneelin kautta. Yhden vyöhykkeen kaapissa lämpötilaa voidaan säätää välillä 5°C – 20°C, ja kahden vyöhykkeen kaappia 5°C – 12°C ja 12 – 20°C väleillä.

Optimaaliset säilytysolosuhteet

Viinit säilyvät turvallisesti UV-suojatun lasioven takana joka suojaa viinejä haitallisilta UV-säteiltä. Viinikaapissa vallitsee myös tarkka, tasainen lämpötila ja optimaalinen ilmankosteus. Nämä ominaisuudet takaavat viineillesi parhaat säilytysolosuhteet!

Tyylikäs design

Varusteluun kuuluu puuhyllyt jotka ovat käsittelemätöntä pyökkiä. Hyllyt ovat ulosvedettävät, mikä helpottaa täyttöä ja tyhjentämistä. Lasioven läpi voit ihailla puuhyllyillä lepääviä pulloja, joita korostaa vaalea LED-valaistus.

Tehokas ja hiljainen viilennys

KViilennyksestä huolehtii erittäin hiljainen kompressoriteknologia jonka äänitaso on vaivaiset 39dB. Hiljaisuuden lisäksi, kompressori lepää erikoisvalmisteisilla Temptech AntiVibe-vaimentimilla jotka estävät haitallisen tärinän kulkeutumisen pulloihin.

Prestige by TEMPTECH saatavilla vain Power-myymälöistä ja Power

Prestige-sarja tarjoaa kolme erilaista mallia integroitavaksi penkin alle, joita on saatavana sekä 30 cm että 60 cm kokoisina. Sarjasta löytyy myös penkin alle asennettava malli (38 cm) sekä iso vapaasti seisova malli, jossa on tilaa 163 pullolle.

Temptech Prestige PRESX30SB viinikaappi

19 pullolle
1 vyöhyke
Integrointi työtason alle
Mitat (LxKxS): 295x813x570

Temptech Prestige PRESPROX60SRB viinikaappi

40 pullolle
1 vyöhyke
Integrointi työtason alle
Mitat: 595x813x570

Temptech Prestige PRESX60DB viinikaappi

46 pullolle
2 vyöhykettä
Integrointi työtason alle
Mitat: 595x813x570

Temptech Prestige PRESQ38DB viinikaappi

32 pullolle
2 vyöhykettä
Tason alle sijoitettava
Mitat: 380x853x570

Temptech Prestige PRES180DB viinikaappi

163 pullolle
2 vyöhykettä
Vapaasti seisova
Mitat: 595x1770x680