Tietoa Temptechistä

  • Pohjoismaiden suurin viinikaappitoimittaja
  • Oma myyntitiimi Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa
  • Valtakunnallinen huoltokoneisto kaikissa Pohjoismaissa
  • Suuri valikoima kylmälaitteita HoReCa-markkinoille
  • Norjalainen yritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus

Temptech on vuonna 2004 perustettu Norjalainen kodinkoneiden valmistaja ja jakelija. Pääkonttorimme sekä varastomme sijaitsee Norjan Stokkessa. Meillä on myös toimistot Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa sekä Suomessa.

Temptech on Pohjoismaiden suurin viinikaappivalmistaja. Viinikaappimme täyttävät korkeimmatkin vaatimukset muotoilun ja teknologian osalta sekä pitävät viinin säilytysolosuhteet optimaalisena. Tästä syystä myös tunnetut ravintolat, viinibaarit, viinien maahantuojat sekä viiniasiantuntijat valitsevat meidän viinikaapit

Temptechillä on laaja valikoima viinikaapeja, yli 50 eri mallia vaihtelevilla mitoilla, tilavuuksilla sekä hintaluokilla, koti tai ammattilaiskäyttöön. Tämän lisäksi mallistoomme kuuluvat myös koti sekä ammattilaiskäyttöön soveltuvat jääkaapit.

Matka jatkuu!

Perustamisemme jälkeiset 15 vuotta, me Temptechillä olemme omistaneet aikamme sille, mistä pidämme eniten: viinille ja viinin säilytykselle. Näin juhlavuonna 2019 voimme ylpeänä todeta, että emme ole ainoastaan kehittyneet viinikaappiasiantuntijoiksi, vaan meistä on tullut koko Pohjoismaiden oma viinikaappiasiantuntija.

Olemme jatkuvasti ajaneet eteenpäin innovatiivista tuotekehitystyötä, ja olleet valmiita markkinoilla tänään, huomisen tarpeisiin. Nyt matka jatkuu, ja haluamme nähdä, miten voimme kehittää tuotteitamme edelleen.

Tavoitteemme on sama kuin aina ennenkin: että ihmiset, oli sitten kyse yksityis- tai ammattikäytöstä, voivat säilyttää viiniä mahdollisimman hyvin voidakseen kokea ihanteellisen viinikokemuksen.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme Pohjoismaiden suurin viinikaappitoimittaja, että meillä on laaja valikoima kylmälaitteita jotka soveltuvat erityisesti HoReCa-markkinoille ja että olemme rakentaneet valtakunnallisen huoltopalvelun kaikissa Pohjoismaissa. Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa turvallisuutta sekä laadun että palvelun osalta.