Huippuviinikaapin hankinta osana huippukeittiötä?

Temptech Brand Ambassador, Sommelier Taneli Lehtonen kirjoittaa blogiin kiinnostavaa asiaa viinistä, omalla äänellään.

Olen monia vuosia ollut kiinnostunut erilaisista sisustusohjelmista, suunnittelijoista ja heidän innovatiivisuudesta! Keittiöt ovat yleensä se mitä ainakin saadaan valmiiksi mutta millä kustannuksella? On saareke, on valot, hienot taustaseinät sekä huippuluokan keittiövälineet! Mutta missä on se ammattitason viinikaappi jolla voisi saada ystävien ahaa elämyksen viimeisteltyä?

Useasti kaikki muut koneet on laitettu hienosti ja suunnitellusti paikoilleen mutta usein viinikaappi jää sivuosaan, kun se päinvastoin on omiaan nostattamaan kodin kokonaissisustusta oikein sijoitettuna!

Mielestäni hienosti valmistettu, tyylikäs ja integroitu viinikaappi kuuluu jokaisen viinin ystävän kotikeittiöön mikä luo myös kodille arvoa! Viinikaappi on osa keittiötä, joillekin se on pakollinen ja joillekin osa designia. Hienosti integroitu, tyylikäs, viinille arvonsa tuova sekä tyylikkäästi keittiön kokonaisuuteen istuva viinikaappi tuo arvokkuutta sekä vieraistaan välittävän asunnon omistajalle, keittiön kokonaisuudelle sekä siellä kokkaavalle kotikokille!

Taneli Lehtonen

Sommelier

Temptech Brand Ambassador