Ecovadis 2022 – Temptech

EcoVadis on maailman luotetuin yritysvastuun (CSR) arvioija. Se on myös ainoa yleisten kestävyysarviointien tarjoaja sekä julkisille että yksityisille yrityksille.

EcoVadis tekee riippumattoman arvioinnin, joka perustuu neljään kestävän kehityksen osa-alueeseen:

  • Ympäristö
  • Etiikka
  • Ihmisoikeudet
  • Hankinta

Yrityspisteiden perusteella yritys saa EcoVadis-mitalinsa. Korkein pistemäärä on platina, jota seuraa kulta, hopea ja pronssi.

Me Temptechillä olemme ylpeitä ansaittuamme hopeamitalin.
Tämä on jälleen askel oikeaan suuntaan keskittyessämme ympäristöön ja kestävään kehitykseen.

– EcoVadis-sertifioinnin hakeminen on ollut iso ja kattava työ, jossa olemme käyneet sisäisesti läpi kaikki ympäristöön, työelämään ja ihmisoikeuksiin, etiikkaan ja kestäviin hankintoihin liittyvät rutiinit ja järjestelmät.

– Se on prosessi, joka on antanut meille paremman käsityksen omista rutiineistamme ja toimintatavoistamme. Vaikka olemme erittäin ylpeitä ja tyytyväisiä tuloksestamme, se on myös osoittanut meille, millä alueilla voimme olla vielä parempia, ja siitä olemme erittäin kiitollisia Elkjøpille, joka on ollut tämän prosessin alullepanija, CCO Armand Munther Gustavson sanoo.

Lue lisää osoitteesta
www.ecovadis.com

Käytämme evästeitä saadaksemme verkkosivustomme toimimaan oikein, mukauttamaan sisältöä ja mainoksia, tarjoamaan sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia ja analysoimaan liikennettämme. Jaamme myös tietoja verkkosivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan kumppaneillemme.