Sommelierit Taneli Lehtonen ja Pekka Mustonen Temptech Brand Ambassador:eiksi

Temptech jatkaa yhteistyöverkostonsa laajentamista viini- ja ravintola-alan tunnettujen huippuammattilaisten parissa, aloittamalla yhteistyön kahden uuden brändilähettilään kanssa.

Taneli Lehtonen on maamme tunnetuimpia viinimestareita, ja mm. nelinkertainen Sommelier Suomen Mestari.

”Sommelierin työ ei ole pelkästään viinien tuntemusta vaan koko juomatuotteen ymmärtämistä ja kokonaiskuvan antamista aina hyvin tarjoillusta appelsiinimehusta maailmanluokan huippuviineihin. Tähän kuuluu myöskin se huipputekniikka mitä Temptech tarjoaa minulle oikeanlaisen viinin lämpötilan hallintaan ja viinien säilyttämiseen.

Olen ylpeä ollessani osaltani viemässä suomalaista viinikulttuuria eteenpäin myöskin viinisäilytyksen ja tarjoilun muodossa jokaiselle kotona ja töissä.

Viinikaappi kerrallaan edistämme entistä enemmän suomalaista viinikulttuuria!”

Pekka Mustonen on yhtälailla yksi tunnetuimpia alallaan, suomalaisen viinikulttuurin polunraivaaja ja ”grand old man”, joka on mm. toiminut urallaan Suomen Sommelierit Ry puheenjohtajana ja ollut viemässä yhdistystä kansainvälisen kattojärjestön ASI jäseneksi. Pekka on myös uransa aikana ollut monessa mukana, työskennellen useissa huippuravintoloissa ja hovimestarina eri tilaisuuksissa aina linnan juhlista maassamme järjestettyihin huippukokouksiin.

”Temptech-viinikaappi on enemmän kun vain täydellisen viininsäilytyksen väline, se on myös uuden ajan tyylikäs kodin huonekalu.

Temptech on osa kodin kaunista sisustusta, joko vapaasti seisovana olohuoneessa tai kettiökalusteisiin integroituna. Teknistä huippulaatua ja näyttävyyttä.”