Temptech yhteistyökumppaniksi Suomen Sommelierit Ry kanssa

Temptech Finland on ylpeä aloittaessaan yhteistyön Suomen Sommelierit Ry:n kanssa yritystukijäsenenä. Yhteistyöllä halutaan auttaa yhdistystä edistämään Suomalaista viinikulttuuria, ja vastineena Temptech saa arvokasta näkyvyyttä viinialan ammattilaisten etujärjestön virallisena kumppanina. Yhteistyö yhdistyksen kanssa alleviivaa myös tinkimätöntä työtämme tuotekehityksessä, kun ravintola-alan huippuosaajat tätä kautta antavat suosituksensa ja sinettinsä Temptech viinikaappien sopivuudesta vaativimpaankin käyttöön.

”Suomen Sommelierit ry:n tavoitteena on kehittää ja ylläpitää sommelierien ammattiosaamista ja edistää viinikulttuuria Suomessa. Olemme erittäin innokkaita aloittaessamme yhteistyön Temptechin kanssa, sillä viinien oikeaoppinen säilytys on olennainen osa viininautintoa ja yhdessä voimme kasvattaa viiniin liittyvää ymmärrystä Suomessa.”

Heidi Mäkinen MW
Puheenjohtaja, Suomen Sommelierit Ry

”Meillä Temptechillä haluamme ajatella olevamme edelläkävijä viininsäilytykseen liittyvässä teknologiassa. Yhteistyö Suomen Sommelierit Ry:n kanssa tuo brändillemme sen arvon mukaista näkyvyyttä, jonka lisäksi innokkaina viinin ja gastronomian harrastajina olemme ylpeitä että yrityksemme saa olla mukana tukemassa suomalaista viinikulttuuria.”

Valter Brotherus, Sales Manager, Temptech Finland

Suomen Sommelierit Ry:n toimintaan pääset tutustumaan yhdistyksen sivuilla

Etusivu

ja Facebookissa

https://www.facebook.com/suomensommelierit