Energiamerkintä uudistuu – valikoima uudistuu

Energiamerkinnän uudelleenskaalaus astuu voimaan 1.3.2021. Laitteiden energiamerkinnällä osoitetaan, mihin luokkaan kukin laite kuuluu energiankulutuksensa perusteella. Energiamerkinnän ansiosta kuluttajat voivat valita tuotteita, jotka kuluttavat vähemmän energiaa ja siten säästää rahaa. Merkintöjen käyttö kannustaa myös yrityksiä kehittämään tuotteitaan ja investoimaan energiatehokkaiden tuotteiden suunnitteluun. 

Temptech -viinikaapit päivittyvät uudistuksen myötä jotta asiakkaamme voivat vastaisuudessakin olla varmoja, että viinikaappimme ovat markkinoiden energiatehokkaimpia ja ekologisimpia vastaten uusia tiukentuneita vaatimuksia. Uudet mallit käyttävät entistä vähemmän energiaa, yhtä tehokkain ominaisuuksin kuin ennenkin. Tutustu koko uudistuneeseen valikoimaan verkkokaupassamme.

Maaliskuun 2021 jälkeen markkinoille tulevia laitteita pystytään korjaamaan entistä paremmin. Kylmäsäilytyslaitteiden ekosuunnitteluasetuksella säädetään, että tärkeimpiä varaosia, kuten termostaatteja, lämpötila-antureita, ovenkahvoja ja saranoita, pitää pystyä vaihtamaan käyttämällä yleisesti saatavilla olevia työkaluja ja aiheuttamatta laitteelle tai osille pysyviä vaurioita. Varaosia tulee olla saatavilla ammattikorjaajille ja kuluttajille vähintään 7-10 vuoden ajan siitä, kun viimeinen mallia edustava laite on saatettu markkinoille.

Temptech -viinikaapeille myönnetään aina 5 vuoden takuu. Lisätietoa energiamerkinnän uudistuksesta sekä ekosuunnitteluasetuksesta löydät Energiaviraston sivuilta.

Käytämme evästeitä saadaksemme verkkosivustomme toimimaan oikein, mukauttamaan sisältöä ja mainoksia, tarjoamaan sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia ja analysoimaan liikennettämme. Jaamme myös tietoja verkkosivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan kumppaneillemme.