Temptech ylpeänä esittää: viinikaapit Michelin-palkitussa Britannia Hotel Trondheimissa

Temptech toimittaa viinikaapit uusittuun Britannia Hotel Trondheimin kuuluisaan Peilisaliin.

Uusitulle ravintolalle myönnettiin Michelin-tähti aiemmin tänä vuonna. Ravintolaa johtaa keittiömestari Chritpoher Davidsen – hopeamitalisti arvostetussa Bocuse d’Or- kilpalussa 2017.

Head Sommelier ja nelinkertainen Norjan sommelier-mestari Henrik Dahl Jahnsen kantaa vastuun Peilisalista ja on valinnut Temptechin viinikaappitoimittajaksi.

Temptech on toimittanut neljä suurta Copenhagen-viinikaappia jotka seisovat tilassa näkyvästi. Kaappi joka on varustettu erityisillä Label-View- hyllyillä valittiin Vuoden Kodinkoneeksi 2019/2020 (Elektronikkbransjen, kuluttajaelektroniikan etujärjestö Norjassa), ja on saavuttanut suuren suosion niin ravintoloiden, viinibaarien kuin yksityisten viinikeräilijöiden keskuudessa.

Viinimme ovat esillä upealla tavalla, ja on helppo löytää pullo jota etsit», Dahl Jansen toteaa videolla.

Käytämme evästeitä saadaksemme verkkosivustomme toimimaan oikein, mukauttamaan sisältöä ja mainoksia, tarjoamaan sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia ja analysoimaan liikennettämme. Jaamme myös tietoja verkkosivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan kumppaneillemme.