5 vuoden takuu

Meille on tärkeää että asiakkaamme tuntevat olonsa erityisen turvalliseksi viinikaappiemme laadusta. Siksi annamme laajennetun 5 vuoden takuun valittuihin mallisarjoihin (koskee viinikaappeja mallisarjoissa Premium, Oslo, Copenhagen, Elegance, Sommelier, STHLM ja Prestige).

Takuu kattaa viat ja vauriot kompressorissa, jäähdytyskoneiston osissa ja elektroniikassa (piirikortti ja säätöpaneeli).

Takuu ei kata mahdollisia vaurioita jotka ovat aiheutuneet varomattomasta käytöstä, väärinkäytöstä tai kulumavaurioita. Tuotteen osat kuten ovet, kahvat, saranat, hyllyt, hyllynkannakkeet ja -kiskot, polttimot ja tiivisteet eivät kuulu laajennetun takuun piiriin.

Laajennettu takuu koskee yksityiskäyttöä, ja on voimassa ostopäivästä. Yrityskäytössä tuotteilla on normaali 12kk yritystakuu.

Jos tuotteen kanssa ilmenee takuunalaisia ongelmia, on esitettävä myyjäliikkeen ostokuitti. Laajennettu takuu on voimassa tuotteissa jotka on ostettu 1.1.2020 jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää takuusta tai tarve sen hyödyntämiseen, ota yhteyttä huoltoomme täältä.