Montako pulloa viinikaappiin oikeasti mahtuu?

Eri viinipullomuodot ja -mallit voivat vaikuttaa kokonaiskapasiteettiin viinikaapissa. Tässä artikkelissa kerromme eri pullomuodoista ja annamme vinkkejä parempaan tilan hyödyntämiseen.

Kaikille viinikaapeillemme on ilmoitettu pullokapasiteetti joka perustuu maksimaaliseen hyllyjen hydöntämiseen ja on mitattu käyttäen 75cl Bordeaux-standardin pulloa. Tämä laskentatapa on standardi useimmilla viinikaappivalmistajilla.

Hylly täytettynä 75 cl. Bordeaux-pulloilla

Useimmiten kokoelmaan kuuluu viiniä eri viinialueilta jotka myös käyttävät omia pullomuotojaan, esimerkiksi Burgundi, Barolo, Samppanja ja Riesling. Nämä pullot ovat muodoltaan leveämpiä kuin Bordeaux-pullo ja vievät näin ollen enemmän tilaa hyllyillä, mikä puolestaan vaikuttaa maksimaaliseen pullokapasiteettiin kaapissa.

Eri muotoisia viinipulloja viinikaapin hyllyllä.

Joissain viinikaapeissa voi myös olla niukasti tilaa hyllyjen välissä, jolloin suosittelemme hyllyn poistamista, jolloin pullot voi asetella toistensa päälle, ja näin hyödyntää tila paremmin.

Jos valitset COPENHAGEN-sarjan viinikaappimme, on sinulla sitä vastoin hyvin tilaa hyllyjen välissä kaikenlaisille pullotyypeille, jopa yksittäisille magnum-pulloille.

Käytämme evästeitä saadaksemme verkkosivustomme toimimaan oikein, mukauttamaan sisältöä ja mainoksia, tarjoamaan sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia ja analysoimaan liikennettämme. Jaamme myös tietoja verkkosivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan kumppaneillemme.