Copenhagen – viinikaapit «label-view» – hyllyjärjestelmällä

Näyttävät COPENHAGEN-sarjan viinikaappimme ovat varustetut erityisesti niitä varten suunnitelluilla ”label-view”-hyllyillä, joiden ansiosta viinikokoelman saa elegantisti esille. Täydellinen viinikaappi ammattikäyttöön tai intohimoiselle viiniharrastajalle!

Silmiinpistävän upeat COPENHAGEN-viinikaapit ovat kehitettyjä ammattimaiseen käyttöön tarjoilukaapeiksi viinibaareihin ja ravintoloihin tai intohimoiselle viiniharrastajalle. Saatavilla kahta kokoa; suuri, vapaasti seisova tai keittiön tason alle integroitavaksi, 38 tai 143 pullon kapasiteetilla. Yksi lämpötilavyöhyke joka on säädettävissä 5 ja 22°C välillä.

 

Erityisesti mallisarjaan suunnitellut «label-view”-hyllyt tuovat pullot ja etiketin elegantisti esille, jolloin ne näkyvät hyvin ja löydät helposti haluamasi. Kaikki hyllyt ovat ulosvedettävät, ja sopivat kaikille pullotyypeille; bordeaux, burgundi, samppanja, riesling ja jopa yksittäiset magnum-pullot.

Nämä kaapit ovat jokaisen viinikeräilijän toivelistalla sekä täydelliset ammattikäyttöön ravintoloissa ja viinibaareissa!

 

Copenhagen