Copenhagen – viinikaapit «label-view» – hyllyjärjestelmällä

Näyttävät COPENHAGEN-sarjan viinikaappimme ovat varustetut erityisesti niitä varten suunnitelluilla ”label-view”-hyllyillä, joiden ansiosta viinikokoelman saa elegantisti esille. Täydellinen viinikaappi ammattikäyttöön tai intohimoiselle viiniharrastajalle!

Silmiinpistävän upeat COPENHAGEN-viinikaapit ovat kehitettyjä ammattimaiseen käyttöön tarjoilukaapeiksi viinibaareihin ja ravintoloihin tai intohimoiselle viiniharrastajalle. Saatavilla kahta kokoa; suuri, vapaasti seisova tai keittiön tason alle integroitavaksi, 38 tai 143 pullon kapasiteetilla. Yksi lämpötilavyöhyke joka on säädettävissä 5 ja 22°C välillä.

 

Erityisesti mallisarjaan suunnitellut «label-view”-hyllyt tuovat pullot ja etiketin elegantisti esille, jolloin ne näkyvät hyvin ja löydät helposti haluamasi. Kaikki hyllyt ovat ulosvedettävät, ja sopivat kaikille pullotyypeille; bordeaux, burgundi, samppanja, riesling ja jopa yksittäiset magnum-pullot.

Nämä kaapit ovat jokaisen viinikeräilijän toivelistalla sekä täydelliset ammattikäyttöön ravintoloissa ja viinibaareissa!

 

Copenhagen

Käytämme evästeitä saadaksemme verkkosivustomme toimimaan oikein, mukauttamaan sisältöä ja mainoksia, tarjoamaan sosiaaliseen mediaan liittyviä ominaisuuksia ja analysoimaan liikennettämme. Jaamme myös tietoja verkkosivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan kumppaneillemme.