Vinotag-sovellus  >  Sovelluksen ominaisuudet

Sovelluksen ominaisuudet

Lisätietoja Vinotagin eduista viinikokoelmasi järjestämisessä.

Lataa sovellus ilmaiseksi

Saatavilla Appstoresta ja Google Playsta

Visualisoi viinikaapin sisältö älypuhelimellasi

Katso viinikaapin digitaalinen näkymä älypuhelimellasi. Valitse joko kaapin graafinen esitys tai listanäkymä (viinilista). Viinikaapin sisältö ja niiden tarkka sijainti ovat saatavilla ja niitä voidaan muuttaa missä ja milloin tahansa!

Säästä aikaa ja luo ammattimainen viinirekisteri

Vinotagin älykkäiden ja nopeiden toimintojen avulla voit säästää paljon aikaa. Viinikorttien manuaalinen täyttäminen vie aikaa, mutta Vinotagilla se vie vain sekunteja! Ota kuva etiketistä sovelluksen kautta, niin Vinotag poimii kaikki hyödylliset tiedot Vivinosta ja luo valmiin viinikortin, jota voidaan muokata haluamallaan tavalla.

Etkö ole varma, mihin pullot pitäisi sijoittaa? Vinotag voi auttaa pullojen asettamisessa ESommelier®-toiminnon avulla. Tämä avustettu sijoitustekniikka voi suositella pullon ihanteellista sijoittamista käsin. Suositeltu sijoitus näkyy tarralla kokoelmasi digitaalisessa näkymässä, ja sinun tarvitsee vain sijoittaa viini!

Katso mainosjakauma reaaliajassa

Seisotko viinakaupassa ja ihmettelet, mitä sinulla on viinikaapissa? Onko sinulla vieraita etkä ole varma, mikä viinipullo avata?

Vinotag on erittäin käytännöllinen tarjoamalla pääsyn viinivarastoon sovelluksen kautta, mikä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse fyysisesti päästä käsiksi viinikokoelmaan. Saat aina täydellisen yleiskatsauksen tarkasta määrästä viiniä kohden ja näet niiden tarkan sijainnin viinikaapissasi.

Etsitkö tiettyä pulloa fyysisestä kokoelmastasi? Valitse ”Näytä viinikaapissa” -painike ja sovellus näyttää, missä etsimäsi pullo sijaitsee.

Nauti viineistäsi parhaimmillaan!

Täydellinen ajoitus ei ole koskaan ollut helpompaa! – Viinin pitkäaikainen varastointi on taide sinänsä ja tietyt viinityypit tarvitsevat useita vuosia saavuttaakseen täyden potentiaalinsa. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa pullot nopeasti. Vinotagilla voit säätää vähimmäis- ja enimmäissäilytysaikaa, jolloin saat ilmoituksen, kun viini saavuttaa huippunsa.

Maista viiniä oikeaan aikaan täyteläisen aromin kera – Vinotag lähettää sinulle muistutuksen!

Viinikaapin kauko-ohjain

Vinotagissa on myös kaukosäädintoiminto, joka on yhteensopiva tiettyjen La Sommelieren mallien kanssa. ”Remote”-toiminnon avulla voit säätää lämpötilaa, valaistusta, hälytyksiä ja viinikaapin parametreja langattomasti älypuhelimesta.

*Toiminto on yhteensopiva vain La Sommeliere APOGEE -sarjan kanssa

Viinikaapin virtuaalinen inventaario

Vinotag-sovelluksen avulla voit aina käyttää viinikaappisi virtuaalista esitystä älypuhelimesi kautta. Hanki täydellinen yleiskatsaus ja hallitse varastoasi mistä tahansa. Viinikirjastosi digitaalinen versio auttaa sinua myös etsimään ja löytämään pulloja välittömästi.

  • Tee järjestetyn viinirekisterin pitämisestä helppoa!
  • Pääsy viinikaapin varastoihin milloin ja missä tahansa!
  • Etsi pullot nopeasti ja helposti!

Powered by VIVINO®

Vinotag on yhteydessä maailman suurimpaan viinikirjastoon Vivino. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tunnistaa viinejäsi manuaalisesti, vaan ota mieluummin kuva etiketistä, jolloin pääset esitäytettyyn viinikorttiin, jossa on kaikki saatavilla olevat tiedot viinistä.

  • Ota kuva pullon etiketistä sovelluksessa
  • Saat valmiin viinikortin hetkessä
  • Lisätietoja varastossa olevasta viinistä

Vastaanota suositeltu sijainti tekoälyn avulla

ESommelier-toiminto on ainutlaatuinen ja patentoitu tekniikka, jonka avulla voit sijoittaa pullot. Tämä avustettu sijoitustekniikka suosittelee parasta saatavilla olevaa sijoituspaikkaa parhaan mahdollisen ikääntymisen takaamiseksi viinin perusteella.

Suositeltu sijoitus määräytyy käytettävissä olevien tilojen, ikääntymisajan ja sijoitettavan viinin tyypin mukaan.