Näytetään kaikki 2 tulosta

Viinikaappi 15 cm

Kun etsinnässä on kapea viinikaappi, on 15 cm leveä hyvä valinta. Valikoimastamme löydät tyylikkäät, kapeat viinikaapit, jotka pitävät viinikokoelmasi täydellisessä lämpötilassa, suojassa auringon UV-valolta ja turvassa ympäristön hajuilta, jotka saattavat vaikuttaa viinin aromeihin. Nauti viinisi juuri sellaisina kuin ne on tarkoitettu!

Temptech Classique CLX15SB viinikaappi

6 pullolle
1 vyöhyke (5-20°C)
Integrointi työtason alle
Mitat: 148x815x525

699,00 

Temptech Sommelier SOMX15SRB viinikaappi

6 pullolle
1 vyöhyke
Integrointi työtason alle
Mitat: 145x813x525

749,00 

Kapea viinikaappi vähintään 6 viinipullolle

Kapeudestaan huolimatta 15 cm leveään viinikaappiin mahtuu jopa 6-7 viinipulloa. Vaikka tilaa viinikaapille on rajallisesti, voit silti varmistaa, että sinulla on aina vähintään 6 pulloa täydellisessä lämpötilassa, mikä varmistaa viinien erinomaisen maun. Tämä on erinomainen vaihtoehto kaikille, joilla on pienempi viinikokoelma tai rajoitetusti tilaa.

Jos viinikaappi 15 cm leveydessä tuntuu liian pieneltä tai etsinnässäsi on toisenlainen viinikaappi, kannattaa tutustua tarkemmin Temptech valikoiman muihin malleihin. Löydät viinikaapit myös 30 cm leveydessä joko vapaasti sijoitettavana tai työtason alle integroitavana vaihtoehtona.

Kapea, pieni viinikaappi on joustava valinta

Pieni viinikaappi 15 cm leveydessä on helppo asentaa ja sijoittaa rajalliseenkin tilaan, on kyseessä sitten täysin integroitu versio tai pöytätason alle sijoitettava vaihtoehto. Kapea viinikaappi on helppo mahduttaa pieneen keittiöön, ja laadukkaan viinikaapin ansiosta sinulla on aina tarjolla viinejä täydellisessä lämpötilassa.